eds

RING VÅRA LOGISTIKAGENTER

+46 10 - 330 30 90

Vi svarar vanligtvis inom 8 sekunder för att snabbt hjälpa dig och dina transportbehov. Alternativt kan du lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  Valid number Error

  Branschlösningar

  Det stora materialflödet, tidskritiska leveranser och just-in-time gör automotive till en mycket komplex bransch. Ett stopp i produktionen är otänkbart. Som erfaren partner till några av Europas största tillverkare förstår vi kravbilden som finns på express- och specialtransporter för företag inom fordonsindustrin.

  Skräddarsydda lösningar

  Vi älskar skräddarsydda lösningar. Med snabba och kostnadseffektiva leveranser möjliggör vi för mindre säkerhetslager och därmed även frigjort kapital och ökad frihetsgrad för er verksamhet. Vi skapar de ultimata transportlösningarna för att passa er verksamhet.

  Fördelar

  Hus i natur

  Express Dedicated Network™

  Via våra dedikerade flyg- och vägresurser i vårt logistiknätverk Express Dedicated Network™ kan upphämtning ske inom 30 minuter från första kontakt med en av våra logistikagenter.

  Stad vid vattnet

  24h service

  Vårt kontrolltorn är tillgängligt 24/7, 365 dagar om året för att garantera full kontroll och för att er leverans ska anlända på utsatt tid.

  Skog

  Trygghet

  Tillsammans med er dedikerade logistikagent kan ni vara säkra på att vi håller igång er produktion 365 dagar om året, 24 timmar om dygnet.

  Vill ni veta mer? Kontakta oss gärna.

  Hör gärna av er till oss på Express Delivery om ni har frågor gällande hur vi på bästa sätt ska kunna hjälpa era transportbehov.

  Vanliga frågor

  • Våra logistikagenter har möjligheten att spåra försändelsen under hela transporten. För flygleveranser kan även du som kund spåra transporten.

  • Vi ser personlig service som en självklarhet. Vårt mål är att samma logistikagent är med genom hela processen, från bokad transport till slutlig leverans.

  • Försäkringar gäller upp till leveransens och godsets värde och ersätter inte förlorad inkomst vid händelse av driftstopp.

  Mode-och livsstilsindustrin är en mycket rörlig bransch med snabba deadlines där det inte finns utrymmen för misstag. Detta ställer krav på effektiva och flexibla logistiklösningar. När vi pratar om leveranser på Express Delivery talar vi inte om dagar utan om timmar och minuter.

  Ökad effektivitet - ökad försäljning

  Vi erbjuder premiumleveranser för modeindustrin som ser till att dina varor når destinationen i tid. Vårt erbjudande sträcker sig från supply chain inom modeindustrin till logistikstöd för detaljhandeln, något som kan förbättra effektiviteten i din butik och så därmed öka din försäljning. Vi älskar att skräddarsy lösningar. Våra experter och logistikagenter har kompetensen och kunskapen som krävs för att lösa dina utmaningar, oavsett storleken på ditt företag.

  Fördelar

  Väg

  Expressleveranser

  Ditt gods skickas i vårt nätverk Express Dedicated Network (EDN)™. Det betyder att dina försändelser skickas med full kontroll via väg eller flyg.

  Stjärnklar himmel

  Tullhantering

  Osäker på tullhanteringen? Tillsammans ser vi till att godset får rätt dokumentation och snabbt och problemfritt går över gränser.

  Natur

  Levererar hängande

  Vi skräddarsyr vår leverans efter era önskemål. En klädkollektion kan till exempel levereras hängande till butik eller mässa.

  Vill ni veta mer? Kontakta oss gärna.

  Hör gärna av er till oss på Express Delivery om ni har frågor gällande hur vi på bästa sätt ska kunna hjälpa era transportbehov.

  Vanliga frågor

  • För transporter utanför EU måste varorna förtullas. Express Delivery hjälper er med utförtullning, exportdeklaration samt införtullning i mottagarlandet. Vi kan även assistera med utlägg av moms.

  • Vi älskar utmaningar. Därför kan ni vara säkra på att Express Delivery alltid jobbar hårdast för att erbjuda de snabbaste transportlösningarna. Kontakta oss direkt för exakta tidsangivelser.

  • Efter att våra logistikagenter genomfört bokningen av er transport får ni en exakt tid som ert gods anländer. Din logistikagent kommer att uppdatera dig under transporten så att du kan följa ditt gods hela vägen.

  Transporter inom healthcare måste följa många lagar och regler. Vi förstår att det inte enbart handlar om att leverera från punkt A till punkt B utan att det handlar om att förbättra och eventuellt rädda liv. Express Delivery är tillgängligt 24 timmar om dygnet för att hjälpa dig med dina tidskritiska transporter. Med kontroll, säkerhet och personlig service som ledord ser vi till att möta dina behov. Vi har kompetensen som krävs för att tryggt och säkert transportera ditt gods till rätt plats i rätt tid.

  Logistiklösningar för healthcare

  Transporter inom healthcare kräver väletablerade processer och metoder för säkert utförande. Vi erbjuder marknadsledande lösningar och specialtjänster som är anpassade för att möta alla logistiska utmaningar inom hälso- och sjukvård.

  Fördelar

  Skog

  Snabba bokningar

  Våra logistikagenter kan genomföra bokningar inom 30 minuter från första kontakt.

  Natur

  Tempererade transporter

  I vårt transportnätverk, Express Dedicated Network (EDN)™ finns tempererade bilar ständigt redo att leverera gods.

  Natur

  Farligt gods

  I vissa fall klassas läkemedel som farligt gods. Vi har expertisen som behövs för att hantera och leverera farligt gods.

  Vill ni veta mer? Kontakta oss gärna.

  Hör gärna av er till oss på Express Delivery om ni har frågor gällande hur vi på bästa sätt ska kunna hjälpa era transportbehov.

  Vanliga frågor

  • Vi har stor erfarenhet av transporter av tempererade transporter och levererar med obruten kylkedja.

  • Våra logistikagenter gör allt i sin makt för att försändelsen ska komma fram på utsatt tid. Vid transport med Express Delivery kan ni lita på att er leveranstid möts.

  • Vi älskar utmaningar. Alla transporter med Express Delivery har målet att leverera godset så snabbt som möjligt. För exakta tidsangivelser för er specifika transport, vänligen kontakta oss.

  Produktcyklerna inom High tech blir allt kortare. En snabbrörlig marknad ställer höga krav på tidseffektiva och säkra transporter. Vi erbjuder snabba leveranser och extremt snabb responstid vilket i förlängningen erbjuder konkurrensfördelar för er verksamhet.

  Speciallösningar för High tech

  Express Delivery är experter på logistiklösningar för den högteknologiska sektorn. Vårt team är väl insatta i ert sätt att göra affärer och förstår vikten av en intakt leveranskedja. Tack vare vår stora kompetens och vårt Express Dedicated Network™ kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje situation.

  Fördelar

  Skog

  Tillgänglighet

  Vårt kontrolltorn är alltid på stand by och redo att lösa era transportbehov så snabbt som möjligt.

  Vinterlandskap

  Trygghet

  Högteknologiska produkter är ofta stöldbegärliga. Vi erbjuder transport med skåpbil istället för kapellbil för att öka säkerheten av er transport. Ytterligare trygghetsåtgärder vidtas vid önskmål.

  Väg i skog

  Paketering & emballage

  Vi har stor kunskap och erfarenhet av att transportera känsligt gods och ser till att er transport kommer fram oskadat.

  Vill ni veta mer? Kontakta oss gärna.

  Hör gärna av er till oss på Express Delivery om ni har frågor gällande hur vi på bästa sätt ska kunna hjälpa era transportbehov.

  Vanliga frågor

  • Vi erbjuder försäkringar upp till hela värdet av godset och transporten.

  • Express Delivery hjälper er med utförtullning, exportdeklaration samt införtullning i mottagarlandet vid transporter utanför EU. Vi kan i vissa fall även assistera med utlägg av moms.

  • Med speciellt känsligt gods försöker vi i största möjliga mån undvika omlastningar.

  Transport- och distributionsprocesserna för industrisektorn är präglade av konstant tidspress och kundens krav på korta ledtider. Vi förstår att er ingående logistik är mycket viktig för att möta förändrade kundkrav och ändrande produktspecifikationer.

  Optimerad transport

  Vi har ett mycket brett, tillgängligt och responsivt nätverk (Express Dedicated Network™) och kan kombinera olika transportsätt med få omlastningar för att erbjuda den optimala lösningen för er via flyg eller väg. Med vår expertis, erfarenhet och personliga service kan ni vara säkra på att hålla era löften till kunderna.

  Fördelar

  vattenfall

  Snabba leveranser

  Vi förstår behovet av snabba leveranser och kan erbjuda en lösning för er sändning inom 30 minuter från förfrågan.

  Skog

  Prioriterad partner hos flygbolagen

  Express delivery är tack vare långa samarbeten med flygbolagen prioriterad partner. Detta innebär att vi snabbt kan erbjuda transport med flygresurs.

  väg genom by

  Personlig kontakt

  Er dedikerade logistikagent är tillgänglig dygnet runt, övervakar hela transporten och ger er personligen uppdateringar om leveransen.

  Vill ni veta mer? Kontakta oss gärna.

  Hör gärna av er till oss på Express Delivery om ni har frågor gällande hur vi på bästa sätt ska kunna hjälpa era transportbehov.

  Vanliga frågor

  • Vi erbjuder några av marknadens absolut snabbaste transporter. För exakta tidsangivelser, kontakta oss via mail eller telefon.

  • Vi erbjuder försäkringar upp till leveransens och godsets värde. Kontakta oss för mer specifik information eller önskemål.

  • Vid förseningar ersätts inte förlorad inkomst vid driftstopp eller AOG (Aircraft on Ground).

  Sjöfarts- och oljeindustrin kräver effektiva och flexibla logistiklösningar som uppfyller gällande lagar och regler. Säkerhet är alltid av yttersta vikt och med vår gedigna kunskap och erfarenhet ser vi till att dina transporter anländer i tid och på ett säkert sätt.

  Flexibilitet och pålitlighet

  Inom sjöfarts- och oljeindustrin är värdet av pålitliga och flexibla leverantörer som kan leverera skräddarsydda transport- och logistiklösningar med kort varsel mycket stort. Med Express Delivery får du tillgång till ett av marknadens mest responsiva nätverk, Express Dedicated Network (EDN)™

  Fördelar

  Vägtransport vid havet

  Flexibilitet

  Med Express Delivery får du oslagbart flexibla logistiklösningar. Vi kan ändra avlämningsplats eller upphämtningsplats med mycket kort varsel.

  Hav vid berg under norrsken

  Farligt gods

  Vi har erfarenheten som krävs för att hantera transporter med farligt gods som till exempel olja och kemikalier. För specifik information om ditt gods vänligen kontakta en av våra logistikagenter.

  stad vid havet

  Personlig service

  Våra kontrolltorn är redo att ta emot era uppdrag 24 timmar om dygnet. Med våra dedikerade logistikagenter får du personlig och kompetent service.

  Vill ni veta mer? Kontakta oss gärna.

  Hör gärna av er till oss på Express Delivery om ni har frågor gällande hur vi på bästa sätt ska kunna hjälpa era transportbehov.

  Vanliga frågor

  • Vi har bred erfarenhet inom maritime och möter dagligen utmaningarna med slot-tider och korta inställelsetider.

  • Vid förseningar ersätts inte förlorad inkomst vid händelse av driftstopp. Vi erbjuder försäkringar upp till leveransens och godsets värde.

  • Vårt kontrolltorn är tillgängligt för ändringar av upphämtning/leveransadress med kort inställelsetid oavsett tid på dygnet.

  Med vårt egenutvecklade väl beprövade logistiksystem specialbyggt för statliga myndigheter och institutioner ger vi förutsättningar för ökad effektivitet, flexibilitet och reducerade kostnader. Detta kräver automatiserade processer, integrerad data från multipla källor och överlag välutvecklade systemstöd. Systemet eLogistics används av flera olika länder för att exempelvis hantera distribution av pass och visumansökningar.

  Helhetsansvar för hela logistikkedjan

  Vi tar ett helhetsansvar för ingående och utgående logistikflöden och kombinationen av ett stabilt IT-stöd och lämplig distributionsmetod möjliggör full kontroll av hela logistikkedjan – från medborgarens ansökan till leverans av beställda handlingar.

  Fördelar

  Skog i dimma

  Single point of contact

  Express Delivery och eLogistics är en helhetslösning med hög säkerhet och trygghet.

  Skog

  Full transparens

  I systemet har ni full kontroll och insyn i all logistik och kan följa alla leveranser i realtid, från upphämtning till slutlig leverans.

  Väg till vattnet

  Flexibilitet i leverans till privatperson

  Möjlighet att ändra leveranssätt och uthämtningsställe efter bokad transport.

  Vill ni veta mer? Kontakta oss gärna.

  Hör gärna av er till oss på Express Delivery om ni har frågor gällande hur vi på bästa sätt ska kunna hjälpa era transportbehov.

  Vanliga frågor

  • Beroende på den specifika transporten erbjuds olika fraktalternativ med DHL, FedEx, TNT eller UPS.

  • För maximal flexibilitet och service erbjuds hemleverans, till box eller till uthämtningsställe.

  Inte bråttom? Testa vårt systerbolag Sendify.

  Jämför fraktpriser och leveranstider enkelt med de ledande transportörerna och boka det alternativ som passar era behov bäst.

 • Kontaktinformation

  Vasaplatsen 1
  411 26 Göteborg
  Sverige

   

  Kungsholmstorg 10
  11221 Stockholm
  Sverige

   

  Express Delivery Sweden AB

  Org.nummer: 556857-4882