Control Tower Complete

När ert företag registrerar sig för Control Tower Complete får ni en helt integrerad logistikfunktion – som länken mellan er och alla logistiktjänsteleverantörer som vi använder för era transporter. Våra kvalificerade specialister tillhandahåller ultimata strategier för er logistik, med stöd av vårt breda utbud av logistikkedjenätverk-tjänster och ett av de mest lyhörda nätverken på marknaden (Express Dedicated Network™). Alltid med ert företag i fokus och erbjuder fördelar som oöverträffad transparens, flexibilitet och smidighet på nationell till global skala.

  • Ansvarig för den operativa driften och sköter all daglig frakt
  • Inkluderar standard-, express- and specialtransport
bg-image

“Med full integration minskar vi både ledtid och kostnader för våra kunder, samt hanterar risker genom hela logistikkedjan.”

Registrera ett företagskonto

Registrera ett kostnadsfritt konto och få exklusiv tillgång till vårt kompletta erbjudande inom logistik och supply chain – Skräddarsytt för ditt företag. Skaffa en dedikerad personlig logistikagent som hanterar alla dina transportbehov och erbjuder snabbare bokning, transparent spårning och flexibel fakturering.

  • Kostnadsfritt
  • Översikt av bokningar och fakturor
  • Dedikerad logistikagent
  • Flexibla betallösningar
  • Prioriterad vid förfrågningar
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Services included
Orderhantering

Lätt att konfigurera, flexibel, säker och tillförlitlig integrering av orderdata – vilket minskar kostnaden via effektivisering.

Lagerhantering

Förbättrat lager och transport (sku) inventering.

Fraktupphandling

Noggrann och pålitlig hantering av fakturering, revision och betalnings aktiviteter.

Transportledning

Planerade och optimerade försändelser genom effektiviserad kommunikation mellan alla parter.

Synlighet och övervakning

Transparens i realtid, över hela leveranskedjan för förbättrade servicenivåer och spårbarhet.

Begäran och avvikelsehantering

Maximerade servicenivåer genom spårning på förfrågan och incidenthantering.

ExpressLive – Nästa generations synlighet

ExpressLive är en försändelsespårningstjänst i realtid som möjliggör fullständig överblick över er leveranskedja som aldrig förr. Med ExpressLive kan avsändare få tillgång till livedata om sina försändelser GPS-plats, temperatur, luftfuktighet och om försändelsen har tappats, lutats eller öppnats.

Projekt

När ni behöver transportera en icke-standardiserad sändning av varor till en specifik plats vid en specifik tidpunkt – eller i större skala än era vanliga leveranser – då har vi en speciallösning för er. Berätta för oss om ert företags transport- och logistikutmaning så skräddarsyr vi en lösning för ditt projekt.

Terminal

På EDS kan vi fungera som en utökad lagringskapacitet och hjälpa ert företag att effektivisera lagret – genom att flytta varor till transit innan avgång. Vi hanterar allt från omlastning, lagring (kortsiktig/långsiktig) samt har specialistkunskap i att kontraktera lämplig terminal för ert typ av gods, servicebehov och transportsätt.

Konsultation

Vilken logistikutmaning ert företag än står inför finns vi där för er med branschexpertis inom alla typer av logistik- och transportfrågor. Vi hjälper er att hantera risker och exponentiella avvikelser för att undvika onödiga kostnader och minimera produktionsstopp. I vår tjänst Control Tower Complete integrerar vi med ert företag för att effektivisera din logistikkedja genom innovativa lösningar som ökar er nettovinst.