Kurir

Handburna kurirtjänster, dörr-till-dörr, för tidskritiska sändningar.

I en krissituation är varje sekund dyrbar. Det kanske rör sig om gods som är ensamt i sitt slag, svårt för att inte säga omöjligt att ersätta, och någonting som bara måste finnas på rätt plats i rätt tid för att verksamheten ska kunna fortlöpa som vanligt. Det är därför som vi utvecklat tjänsten Kurir – ett expressalternativ för er som vill ha full uppsikt över godset, från upphämtning till slutlig leverans.

 

Express Delivery är en av få aktörer i Sverige som erbjuder kurirtransport inom Skandinavien och till och från övriga världen. Godset färdas tillsammans med en dedikerad kurir på kommersiellt flyg – ett av de säkraste och mest pålitliga alternativen för expressleveranser på marknaden. Med hjälp av GPS-transponders kan godset och kuriren följas i realtid, från upphämtning till slutlig leverans. Samtliga delar av transporten planeras in i minsta detalj, alltifrån förtullning och klarering till säkerställande av dedikerad transport från flygplats till mottagare. Våra kurirer pratar svenska och engelska och vid önskemål erbjuder vi även utomspråkiga kurirer från vårt internationella kurirnätverk.

 

Tack vare vår koordinerade process, vårt internationella kurirnätverk och ständigt startklara kurier, kan våra kurirtransporter garantera snabbast möjliga leveranstid som lever upp till gällande kvalitets- och säkerhetsstandarder. Genom mångåriga relationer med flygbolagen har vi därtill företräde vid boarding och ankomst.

 

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er med ert företags kurirtransporter? Ring oss direkt eller lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi er inom 60 sekunder.